RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Partiet som passer for deg

Sist oppdatert:
Partiprogrammer er noe de færreste av oss leser. Derfor gjør vi også partivalg som av og til stemmer dårlig med hva vi egentlig mener om saker. Derfor har TV 2 Nettavisen laget testen som lar deg finne partiet som passer deg best.

Valg er selvsagt en personlig affære, hvor valget til slutt kanskje blir avgjort av om man liker/ikke liker en partileder eller har hjertesaker som betyr mer enn andre. Det er selvsagt umulig å lage en «objektiv» partitest, men vi har lagt mye arbeid i å lage en så god test som mulig (du finner den her ).

Vi mener at testen er et demokratisk verktøy som kan veilede velgerne gjennom valgkampstøy og personutspill, ved at man enkelt kan skrive hva man mener om endel saker - og få opp partiet som stemmer best med disse synspunktene.

Internett gir fantastiske muligheter til interaktivitet, og det er vesentlig at partiene tar hjelpemiddelet i bruk for å komme i dialog med velgere og sympatisører. Derfor er det sørgelig når SV-leder Kristin Halvorsen ikke tar seg tid til å vedlikeholde sin blogg, og at mange av partienes hjemmesider er kjedeligere å lese enn å se maling tørke.

Hva mener du om testen? Virker den eller bommet den på ditt partivalg? Diskuter saken på TV 2 Veggavisen (trykk her )

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere