RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Partyprinsens forvandling

Sist oppdatert:
Etter den vanskelige skilsmissen med Alexandra, smiler den kvinneglade prins Joachim igjen.

(SIDE2): Nylig ble en tydelig lykkelig prins Joachim observert hånd i hånd med en flott fransktalende kvinne i Avignon. Det er riktignok en stund siden den danske tobarnsfaren har virket så lykkelig som nå.

Det siste halvannet året har vært heller ustabilt for den festglade prinsen.

Joachim har måttet tåle å lese mye negativt om seg selv i den danske pressen. Blant annet da han i ekteskapet med Alexandra lot hun ta de humanitære og seriøs pliktene, mens han selv stilte opp på arrangementer som innebar musikk, biler og alkohol.

På diskotek

Etter at det kongelige ekteparet offentliggjorde sin kommende skilsmisse den 16. september i fjor, ble prinsen observert på diverse diskoteker helg etter helg.

For et halvt år siden ble en svært beruset prins avbildet på et diskotek i byen Skive.

- Han hadde ikke lommeboken oppe av lomme hele kvelden. Han spurte hva vi ville sponse han med når han først var i byen, fortalte en bartender til danske Ekstra Bladet.

Lav profil

Etter denne hendelsen har skandaleprinsen holdt en lav profil, og passet sine offisielle plikter.

Ekskona har derimot bidratt til flere overskrifter i den danske sladderpressen. Nylig ble det kjent at Alexandra er kjæreste med den 15 år yngre lydmannen og fotografen Martin Jørgensen.

Sønnene Nicolai og Felix har alltid betydd mye for prinsen, og i det siste tiden har han stilt opp på diverse arrangementer der sønnene har vært involvert. Nå håper det danske folket at hans nye kjæreste og mer tid sammen med sønnene vil gjøre han lykkelig igjen. Og samtidig bidra til at prinsen holder seg unna de største skandalene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere