RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påskeferie på tabelltopp

Sist oppdatert:

Se spillerprofil her

Fredrik Carlsen sto over serieåpningen for Aalesund på grunn av karantene, men spilte fra start i de to neste kampene og tar påskeferie på tabelltopp.

Vålerengas midtbanespiller er leid ut til AaFK ut denne sesongen, og Carlsen er fornøyd med poengfangsten.

Økt konkurranse

-Vi fortjente å vinne mot Lillestrøm og Hønefoss, mens vi fortjente maks et poeng mot Stabæk. 7 poeng er bra, men spillemessig kan vi bli bedre, sier Carlsen til vif-fotball.no.

Konkurransen om midtbaneplassene er større i år enn i fjor, men Carlsen mener han er en bedre spiller nå enn forrige sesong.

-Fysisk er jeg sterkere. Matching med jevnlig spill i Tippeligaen hjelper, sier Carlsen.

Imponert over VIF

Carlsen spilte 19 kamper for Aalesund i 2009, og imponerte med sin duellstyrke og arbeidsinnsats på midtbanen. Trener Kjetil Rekdal har gitt spillerne fri skjærtorsdag og langfredag, men mandag venter bortekamp mot nyopprykkede Kongsvinger.

Midtbanespilleren har fortsatt ambisjoner om å spille seg til fast plass på Vålerengas midtbane når leieavtalen går ut. Og han liker det han ser av klubben som eier han.

-Vålerenga fremstår som et mer spillende lag i år, og det er morsomt å se på laget. Det blir spennende å se hvor laget ender til slutt, sier Carlsen.

16. mai kommer han og AaFK til Ullevaal klare for kamp mot Vålerenga.

Se spillerprofil her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere