*Nettavisen* Nyheter.

Påskeflyene er fulle

SAS flyr med stappfulle fly til utlandet i påsken. Braathens kan fortsatt tilby noen få plasser til Las Palmas, men har ellers fullt belegg på utenlandsrutene.

- Det er helt eventyrlig pågang etter billetter denne påsken. Utenlandsflyene våre er bortimot helt fulle, til tross for at vi har fordoblet kapasiteten siden i fjor, sier avdelingssjef Snorre Andresen i Braathens til NTB.

På innenlandsrutene derimot har Braathens fortsatt noen ledige seter på de fleste ruter.

- Men publikum kan ikke regne med rabatt på billetter som kjøpes i siste liten, sier han.

Ledig innenriks
Hos SAS har pågangen vært enda større enn hos Braathens.

- Vi har fulle fly, både på utenlandsrutene og innenlandsrutene. Det gjelder de store utfartsdagene, sier informasjonskonsulent Trine Løvberg i SAS.

For hjemreisen etter påske er det imidlertid fortsatt noen plasser ledige, sier hun.

Norwegian, som denne uken åpnet ny rute til Berlin og Budapest, har fortsatt noen få ledige plasser på enkelte utenlandsruter.

– Men innenlands er det flere muligheter, sier informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Norwegian.

Plass på toget
– NSB kjører i påsken med en ekstra kapasitet på 16.000 seter, og har derfor fortsatt ledige plasser alle dager ut fra de store byene, forteller vakthavende informasjonssjef Åge-Christoffer Lundby i NSB.

Han sier den største utfartsdagen i år er fredag før påske.

– Her er nattogene fulle. Også på hjemreisen inn til de store byene 1. påskedag er det nå vanskelig å finne ledig sovekupé. Folk har vært flinke til å forhåndsbestille i år, sier Lundby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag