RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påskegult er kult

Sist oppdatert:
I påsken kan du skinne i gult fra topp til tå. La Side2 vise vei.

(SIDE2): Stjernene støtter slagordet «gult er kult», og det gjør også vi i Side2. Hvorfor ikke stråle i gult når anledningen byr seg? Lær av Side2s gule guide her.

BILDESPESIAL LENGER NED

Kjolen
Lange flagrende kjoler en «in» denne sesongen, og stjerner som skinner i gult fra topp til tå. Er du likevel redd for å se ut som en påskekylling, kan du holde deg til kun tilbehør i gult. Les mer om det lenger ned.

Vesken
En gul veske kan heve antrekket ditt betraktelig. Rihanna er kanskje den mest fargerike av stjernene for øyeblikket. Hun kler seg gjerne i lilla og matcher antrekket med en knallgult veske fra Sonia Rykiel.

Skoene
Heidi Klum er kanskje den kuleste dama i gult. Side2 elsker supermodellens bruk av knallgule pumps til en grå åletrang jeans.

Beltet
Janet Jackson har kommet tilbake i rampelyset, og viser frem sin flotte nye figur i vågale antrekk gang på gang. Nylig stilte hun i derimot i et litt mer sofistikert antrekk bestående av svarte sandaler, sort bukse, hvit topp og et bredt gult belte. Flott, Janet!

Se stjernene i gult lenger ned.

Liker du fargen? Diskuter her på Side2!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere