RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påskens barnespill

Sist oppdatert:
«Istid» har landet på Playstation 2 og det har blitt et hyggelig bekjentskap.

(Spillmagasinet): Filmlisenser er en vanskelig greie, spesielt når det skal lages spill for barn. Alt for ofte ender det opp med elendige plattformspill laget over samme lesten.

Guide:Finn flere gode barnespill.

Flere bilder i bunn av saken.

Akkurat der er ikke «Istid 2» noe annerledes, med unntak av «elendig» - dette spillet er faktisk et bra plattformlignende spill, samtidig som det er helt likt alle andre spill i sjangeren.

Kreativitet er oppskrytt har blitt sagt og når sant skal sies er det faktisk helt greit at «Istid 2» er helt likt som de fleste andre spill i sjangeren, spesielt for unge norske spillere.

Spillet er nemlig på engelsk, og det kan være litt vanskelig å følge med for de som er yngst.

Spillet bruker filmlisensen godt og du styrer ingen ringere enn vårt kjære ekorn i starten av spillet. Selvfølgelig på jakt etter nøtter.

De andre karakterene fra spillet møter du i kuttsekvenser og inne i spillet. Spillbarheten kan man heller ikke si noe om, vår åtteåring hadde kontrollen på spillet med en gang det startet.

Grafikken er grei, men så absolutt ikke spektakulær. Detaljmangelen kan man påpeke på at er hentet fra tegnefilmen, så vi unnskylder akkurat det.

Lyden er bra, men nok en gang - på engelsk. For voksne er det gøy å høre Denis Leary og Ray Romano - men for barna savner man nok de norske stemmene.

Alt i alt er «Istid 2» et godt plattformspill som alle tilhengerne av sjangeren vil like, og barn med foreldre i nærheten som kan forklare noe av det som blir sagt vil også like dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere