RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påskens beste brettspill

(Hasbro)
Hva er en påske uten familieliv og brettspill? Her er påskens mest populære brettspill for hele familien.

(YEYE): Klassikere og nye tilskudd. Påsken har mange gode spill å by på. Her er de mest populære:

Hva er ditt favorittspill? Del det med andre nederst i artikkelen.

Monopol her og nå
Dette er en oppdatert jubileumsutgave utgitt i anledning Monopols 70-års dag. Nye gatenavn, nye priser, nye spillebrikker og med en betalingsmåte som passer seg et moderne liv: bankkort og betalingsterminal.

Ordskifte
Det er lov å stjele i Ordskifte! Kjemp for å skaffe deg, og ikke minst, beholde seks ord. Klokka tikker og går, så her er det om å gjøre å være kreativ og se muligheter raskt. Du kan legge til bokstaver, stokke om på ord og bruke jokeren for å erstatte bokstaver.

Fantasi
Trekk et fantasi-kort og tegn eller mim oppgaven, mens dine motstandere eller laget ditt gjetter løsningen. Du har kun 1 minutt til rådighet, så vær rask og bruk fantasien.

Junior geni
Juniorversjon av det morsomme Geni-spørrespillet. 1000 spørsmål og svar i fire emner.

Alias
Forklar og gjett flest ord før tiden er ute!

Snu timeglasset og forklar ALIAS-ordet for laget ditt. Du har bare et minutt på deg, så tenk raskt, bruk fantasien og uttrykk deg enkelt og tydelig, slik at laget ditt gjetter ordet så fort som mulig.

Og husk at du ikke kan røpe det riktige ordet på noen måte, men må forklare det med dine egne ord! For hvert ord dere klarer før tiden er ute, får dere flytte et steg fremover på spilleplanet. Hvem kommer først i mål og vinner spillet?

Reiselyst i Europa
Quizspill der du reiser gjennom Europa for å plukke opp tre passasjerer som befinner seg på forskjellige steder for hvert spill. På veien må du besvare spørsmål om landene du reiser gjennom. Med bilen full må du så reise til nærmeste flyplass og komme deg til Reykjavik, der vinneren kåres. Sjansekortene kan sende deg til uventede steder, mens duellene kan være et effektivt våpen mot spillere som drar fra. Taper du en duell havner du nemlig på Elba!

Den forsvunne diamanten
Dra på oppdagelsesferd i Afrika. Finn skjulte diamanter eller risiker å bli utsatt for røvere på din ferd gjennom jungelen eller ørkenen. Den som kommer først tilbake til utgangspunktet med den store diamanten har vunnet.

Scrabble
En helt ny utgave av det klassiske ordspillet. Alle elementene, både på innsiden og utsiden, har fått ny utforming for å gjøre spillet der HVERT ENESTE ORD TELLER bedre enn noen gang

Master of Movies, Music og Television
Tre brettspill der du og dine venner kan teste deres kunnskaper om film, musikk og tv.

Kvitt eller dobbelt
Akkurat som i TV-programmet skal du svare på spørsmål innenfor favorittemnene dine og forsøke å arbeide deg helt opp til 48 000-kroners spørsmålet. Når stoppeklokken settes i gang har du 15 sekunder på deg til å finne frem til riktig svar.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere