Påskens motefarge

Foto: (Getty Images)

Bli kul med gul uten å se ut som en påskekylling.

25.03.10 13:10

(SIDE2:) Se hvordan stjernene bruker påskefargen til å få en stilig look.

Bildespesial lenger ned i artikkelen!

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Ulike nyanser
Spreke knallfarger er in i vår og i sommer, men for mange kan det bli for voldsomt med de sterke fargene. For at det ikke skal bli for mye av det gode passer knallfarger fint sammen med mørke farger. De sterke gulfargene matcher for eksempel fint sammen med mørke svart- og blåtoner. De lysere variantene bruker du sammen med pastellfarger.

Ikke glem tilbehøret
Sprit opp antrekket med gule assesorier. Vesker, øredobber og sko med gule detaljer kan løfte kledningen betraktelig. Om påskeferien skulle bli grå og regnfull kan du få påskestemning med klær og tilbehør i påskens egen farge. Gule plagg gjør deg glad og gir deg et trendy og en fresh look.

Gule kjendiser
Hollywood-stjernene bruker påskefargen på hver sin måte i sine antrekk. The Hills-stjernen Audrina Patridge valgte en gul silkeveske som prikken over i-en til sitt antrekk da hun nylig var på en filmpremiere. Vakre Jessica Alba strålte foran pressen med en vakker kjolekreasjon med gule detaljer tidligere denne uken. Skuespillerinnen hadde også gule linjedetaljer på skoene.

Les også: Dette bør du velge

3068

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: mote,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag