RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pass deg, Suri!

(X17online.com)
Sist oppdatert:
Nå kommer moteløven Honor.

(SIDE2): Honor Marie Warren tar opp kampen med moteprinsessen Suri Cruise.

Se bare på bildene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Les også: - Jeg vil ha det gresskaret, mamma!

Får skryt
Daily mail skryter nå Honors stil opp i skyene, og flere småbarnsmødre skal være hekta på den lille moteløvens stil. Nettstedet skriver at Suri Cruise trolig er Hollywoods største lille trendsetter, men at Honor kan være på vei til å nå tittel hennes.

Honor Warren er Jessica Alba og Cash Warrens 17 måneder gamle datter. Tirsdag ble hun oppdaget på gaten i Beverly Hills iført tights fra Juicy Couture, bluse, blå kardigan og blå jakke. Blondesokkene ga antrekket et litt mer feminint preg.

Ingen prinsesse
Mens Suri har dilla på ballkjoler og går med bare armer i kalde New York, og ikke minst fått kritikk for det, har Honor blitt lagt til en litt mer naturlig og behagelig stil med tights, tunika og kardigan i Beverly Hills.

Men så har ikke lille Honor kommet i «prinsessealderen» ennå heller... Det er fortsatt mamma og pappa som bestemmer antrekket. Suri derimot er nok litt mer bevisst på hva hun vil ha på seg, noe bilder og litt merkelige sammensetninger kan tyde på. Se bare på bildet til venstre på siden!

Les også: Ser du hvem hun er datteren til?

Moteriktige til Halloween
Begge de to små moteløvene ble også lagt merke til da de var på gresskarplukking i oktober. Dette er en stor tradisjon i Hollywood, og alle store og små stjerner velger seg ut gresskar til halloween.

Suri og Honor dukket opp i Hollywoods mest populære gresskaråker samme helg. Suri var iført sort bukse, svarte ballerinasko, rød singlet og lilla kardigan, mens Honor var kledt i rutete skjorte, jeansvest, mørkeblå bukse og knallrøde sko. Bildene kan du se her.

Flere bilder av lille Honor kan du se i bildespesialet her:

2621

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere