RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Pass opp Dakota!

Sist oppdatert:
Chloe (14) er Hollywoods nye, unge moteyndling.

(SIDE2): Søndag stjal Chloe Moretz (14) rampelyset under årets Scream Awards, i en sort blondekjole fra Dolce & Gabanna.

Moretz brukte en sort singlett under - i kontrast til Kate Winslett, som overlot lite til fantasien da hun brukte den samme kjolen i en fotoserie for Harper`s Bazaar.

Med et stort belte og søte Mary Janes med sløyfer, var antrekket komplett.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Designerfrelst
Mens andre jenter på hennes alder går i klær fra Bik Bok og Cubus, stiller Chloe opp i Dior, Chanel, Proenza Schouler og Stella McCartney. Hennes favorittdesigner er Christopher Kane.

- Jeg elsker hvordan han bruker neonfargene. Det er så fresht, sier hun til Red Carpet.

Nå vi var 14 visste vi knapt hva neonfarger var...

Den siste tiden har hun dukket opp i flere store motemagasiner, og har blitt observert på første rad under noen av de største visningene under New York Fashion Week.

Hennes sans for mote er svært utviklet med tanke på at hun bare er 14 år.

Egen kolleksjon
Moretz er kanskje mest kjent for sin rolle i «Kick-Ass», men har spilt i flere store filmer, blant annet mot Johnny Depp i «Dark Shadows».

- Jeg var ganske forelsket i Johnny Depp før vi begynte innspillingene. Men så innså jeg at han har en datter som er bare to år eldre enn meg, og da tenkte jeg «Kanskje ikke».

Hun har også uttalt at en av hennes drømmer er å ha sin egen kleskolleksjon.

Mens noen har kritisert den unge jenta for å gå med for utforderende klær for en på hennes alder, kan Chloe trøste seg med at hun i alle fall har kjendisblogger Perez Hilton på sin side.

- Rundt om på internett skrives det om at Chloes look er for sexy. Men jeg er ikke enig. Alle de utsatte delene er tildekket, og skjørtet har riktig lengde.

4647

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere