*Nettavisen* Nyheter.

Passasjerer et døgn forsinket av Dreamliner-trøbbel

Gardermoen (NTB): Over et døgn etter at Norwegians flunkende nye Dreamliner skulle tatt av mot Bangkok, står flyet fortsatt på bakken på Gardermoen. Passasjerene venter på et portugisisk erstatningsfly.

Ved 15.30-tiden lørdag skulle de 250 passasjerene vært på vei mot Thailands hovedstad i en Boeing 787 - den navngjetne Dreamlineren Norwegian har satset på til sine interkontinentale ruter.

Men en feil på flyet, som teknikerne ikke har klart å løse i løpet av natten, gjør at Asia-reisen blir over et døgn forsinket. Nå blir det tur via Stockholm med et portugisisk erstatningsfly fra selskapet Hi Fly, skriver Aftenposten.

- Vi har leid inn et fly for å sikre oss at det ikke blir ytterligere forsinkelser. Vi flyr nå passasjerer over til Stockholm. Flyet til Bangkok skal gå klokken 20.30, opplyser informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Mens teknikerne har prøvd å fikse flyet, har passasjerene vært innlosjert på hotell i håp om at det ville være mulig å ta av søndag morgen. Slik ble det altså ikke, og et halvt døgn har blitt til et helt døgn mens de har ventet.

- Dette er selvsagt sterkt uheldig for alle våre passasjerer. Jeg forstår selvfølgelig at det ikke er noe gøy å stå på Gardermoen når man skulle ha vært på ferie. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag