LOS ANGELES (Nettavisen): Flyturen ble ikke som planlagt for passasjerene som skulle fly med United Airlines fra Newark i New Jersey til Hong Kong i helgen.

Flyet ble nødt til å lande på Goose Bay-flyplass i provinsen Newfoundland og Labrador i Canada på grunn av en medisinsk nødsituasjon.

Ambulansepersonell tok imot flyet og den syke passasjeren ble fraktet til et lokalt sykehus. Men da flyet skulle ta av igjen, begynte ventingen, skriver CNN.

Ventet over natta

Et teknisk problem førte til at flyet ikke kunne lette. Timene gikk, men problemet ble ikke løst.

Passasjerene fikk heller ikke lov til å forlate flyet fordi flyplassen ikke hadde en tollbetjent på vakt over natta.

Etter hvert ble lørdag til søndag, og fortsatt var flyet på bakken og passasjerene i flyet. United Airlines opplyser til CBC News at det var omtrent 250 passasjerer på flyet.

Sonjay Dutt, en profesjonell wrestler som skulle på et show i Hong Kong, var en av dem. Han tok til Twitter for å be flyselskapet om hjelp.

Det skal ha vært kaldere enn minus 20 grader utenfor flyet. Ifølge Dutt fikk passasjerene utdelt tepper av besetningen, men det var liten annen hjelp. Etter hvert begynte de også å gå tom for mat.

- Kommunikasjonen kunne vært bedre, sa Dutt til CBC News fra flyet. Han fortalte at passasjerene hadde fått beskjed om at et nytt fly var på vei for å frakte dem tilbake til New Jersey, men at de ikke fikk en oppdatering etter det før fem timer senere.

Det skal ha vært en ødelagt dør som gjorde at flyet ikke kunne lette.

Søndag morgen fikk personell på flyplassen levert kaffe og smultringer til passasjerene på flyet. Til blandet mottakelse, ifølge Dutt.

- Jeg tror folk var så lei og hadde så lite krefter, at selv ikke synet av mat fikk dem til å reise seg og juble.

14 timer

Etter å ha ventet over 14 timer på rullebanen, kom erstatningsflyet. Passasjerene måtte likevel vente over to timer før de ble fraktet i buss til det nye flyet, som til slutt tok dem tilbake til New Jersey.

Sonjay Dutt valgte å fly hjem til Virginia, ettersom han uansett ikke ville rekke showet i Hong Kong. Til alt overmål var også flyet til Virginia også forsinket.

- For et par dager dette har vært, tvitret den profesjonelle wrestleren.

United Airlines beklaget på søndag til passasjerene og sa de skulle gjøre alt de kunne for å hjelpe dem under forsinkelsen.