RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Passert 5 millioner i Bangladesh

Sist oppdatert:
Telenors teleoperatør GrameenPhone i Bangladesh kan nå skryte av over 5 millioner kunder etter en dobling på udner ett år.
Telenor eier 62 prosent av GrameenPhone som er den største teleoperatøren i Bangladesh.

Selskapet har mer enn doblet kundemassen i løpet av årets ti første måneder. Ved inngangen til 2005 hadde GrameenPhone nesten 2,4 millioner kunder. Tre millioner kunder var nådd i mars, og allerede i September var kundetallet vokst til fire millioner.


- Dette er en svært god prestasjon, særlig tatt i betraktning at selskapet har doblet kundemassen hittil i år. Vi er stolte av å være en del av det ledende mobilselskapet i Bangladesh, sier Arve Johansen, visekonsernsjef i Telenor i en kommentar.

GrameenPhone har i dag en markedsandel på 62 prosent i mobilmarkedet i Bangladesh (tredje kvartal 2005). Selskapet har bygget ut et mobilnett som har best dekning i landet. Mer enn 80 prosent av befolkningen er dekket av GrameenPhones mobilnett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere