RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påstand om ti måneder for knivtiltalt NOKAS-raner

Stavanger (NTB): Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om ti måneders fengsel for Jusuf Hani (31), som er tiltalt for å ha stukket ned en medfange under soning av NOKAS-dommen.

Svenske Hani soner en dom på 6,5 års fengsel for NOKAS-ranet. Aktor Oddbjørn Søreide la tirsdag ned påstand om ytterligere ti måneder i fengsel for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter, skriver Stavanger Aftenblad.

Hani og en annen innsatt (36) i Stavanger fengsel er tiltalt for å ha stukket en medfange (41) med en hjemmelaget, knivlignende gjenstand i august i fjor. Hani skal ifølge tiltalen også ha slått medfangen flere ganger i hodet og kroppen, samt skåret ham i hodet.

Aktor vil la 36-åringen slippe unna med en måned mindre enn Jusuf Hani. Hani var den siste av NOKAS-ranerne som ble dømt, etter at han meldte seg selv til politiet høsten 2009.

Hani erkjenner bare å ha slått og hevder han handlet i nødverge etter å ha blitt truet.

- Hani er blitt stigmatisert hele veien på grunn av NOKAS-saken. Aktors prosedyre var subjektiv og selektiv, og det har preget saken fra starten av, sa Klomsæt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere