RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: The Relevant Church

Pastor startet sex-maraton

Sist oppdatert:
Paul Wirth oppfordret hele menigheten til å kaste seg i horisontalen.

(iBergen.no) Den overraskende og ganske sikkert kontroversielle anbefalingen ble presentert for menigheten i Ybor City forleden.

Sjefpastor Paul Wirth har en hellig overbevisning om at de skyhøye skilsmissetallene kan spores tilbake til folks dalende sexliv. For å komme de nedslående tallene til livs vil Wirth at de gifte sognebarna skal ha sex hver eneste dag i en måned, skriver Ananova.

- For ektepar virker det som at sex er fantastisk i begynnelsen, men så innhentes de av hverdagen. Når du er singel tenker du på sex hele tiden og du vil få deg så mye som mulig. Og noen ganger forhindrer det deg fra å ha et flott forhold når de senere blir gift, var pastor Wirths påstand.

Men mens de godt gifte kirkegjengerne har fått i hjemmelekse å ha seg så mye som mulig, har de single medlemmene av «The Relevant Church» fått den stikk motsatte oppgaven, ukjent av hvilken årsak.

Menigheten, som holder til i Florida, beskriver seg selv som en uformell samtidskirke spesialtilpasset urbane og unge mennesker.

Wirth har har tidligere benyttet eksempler fra filmen «Shrek 3» for å forklare hva tillit til Gud kan medføre.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere