RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pc-skjerm med iPod

iPod skal integreres i alt, også der det ikke hører hjemme. Nå kommer den første skjermen med iPod-dock.

Det finnes snart ikke noe produkt hvor en produsent ikke har funnet ut at man kan utvide funksjonaliteten med tilkoblingsmuligheter for iPod.

Vi kan blant annet nevne dorullholder, Levi’s-bukser og lenestoler.

iPod inn på skjermen
Men om du skulle mene at dette er merkelig, har nå ViewSonic tatt et skritt ekstra, og vil snart tilby en pc-skjerm med integrert iPod-dock. Skjermen ble tirsdag vist frem på Apple Expo.

Ved hjelp av en dock på skjermen, vil du kunne se dine iPod-filmer i langt større format enn du kan på den lille skjermen på iPod, og bør i så måte være et fint tillegg.

- Fyller et gap
- ViewSonics målsetning om å løfte skjermopplevelsen til neste nivå vises tydelig når vi nå som verdens første leverandør virkelig utvider LCD-skjermenes tilkoblingsmuligheter, sier sjef for ViewSonic i Norge, Jarle Fritzvold, i en pressemelding

- Disse skjermene vil fylle et gap i ettermarkedet for iPod-utstyr og gi brukere over hele verden den kvaliteten ViewSonic har blitt kjent for, sier han videre.

Utover å ha dock for iPod, vil de nye skjermene ha flere USB 2.0-porter, integrert mikrofon og høyttalere.

Ukjente spesifikasjoner
Spesifikasjonene på selve skjermene er ikke kjent, men ViewSonic benytter ofte samme LCD-paneler på sine forskjellige skjermserier. Forskjellen mellom seriene er ofte bare selve foten på skjermen. Det er derfor sannsynlig at dette bare vil bli utvidet som en ny serie.

Spørsmålet vi stiller oss er hva man skal med det. En pc-skjerm er som regel koblet til en pc, der du i utgangspunktet bør ha lagret alle filmene og musikken før den ble overført til iPod-en.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere