Gå til sidens hovedinnhold

PC-spillet som lærer deg urdu

Har du lyst til å lære urdu? Eller hva med norsk? Sjekk våre spennende språkspill!

Nettavisen har inngått en avtale med den store «games on demand»-aktøren SoIP Games som gjør at du kan spille kvalitets-PC-spill til en svært rimelig penge.

I stedet for å betale hundrevis av kroner for enkeltspill i butikken, abonnerer du på spillene og kan spille alle spillene i de ulike pakketilbudene så ofte og mye du vil. Den billigste pakken koster kun 99 kroner i måneden, mens den dyreste koster 189 kroner.

Lær et nytt språk!
I pakkene finner du mange av verdens mest kjente og populære PC-spill. I tillegg kan du laste ned nisjespill som språkspill, der du kan lære deg ulike språk på en underholdende måte.

Du finner språkspillene ved å klikke deg inn på de ulike spillpakkene og skrolle nedover.

Den første serien av språkspill heter Talk Now. Spillene passer best for personer som ønsker å lære et nytt språk raskt. Du lærer blant annet de viktigste ordene, fraser, tall og tid. Du kan også sammenligne din egen uttale med korrekt uttale ved hjelp av en opptaksfunksjon.

Du kan også teste dine kunnskaper med spørreleker og utfordrende minnespill, og du får alltid respons umiddelbart.

Når du føler at du har fått et visst grep om et språk, kan du gå videre til World Talk-serien. Der kan du blant annet utvikle dine språkkunnskaper ved å prøve deg som skuespiller og som deltaker i spørrekonkurranser på TV.

Begge seriene blir flittig brukt i skolesystemet i England.

350 spill for 189 kroner
I den billigste spillpakken (Familie , 99 kroner i måneden for over 170 pc-spill) kan du bryne deg på tysk, spansk, italiensk, fransk og engelsk. I de to største pakkene (Magnum , 119 kroner for over 290 spill og Premium , 189 for over 350 spill) kan du også lære deg eksotiske språk som gresk, vietnamesisk, urdu og arabisk – og norsk!

Spillpakkene blir oppdatert hver måned med nye og spennende spill for både mor, far og barn i alle aldre.

Du finner språkspillene ved å klikke deg inn på de ulike spillpakkene og skrolle nedover.