RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pedersen og Singh starter mot Slovenia

Sist oppdatert:
VIF-duoen skal i aksjon mot Slovenia i dag. Sjekk Norges startellever her.

Norges lag (4-3-3): Arild Østbø - Vegar Eggen Hedenstad, Fredrik Semb Berge, Jonathan Tollås Nation, Joakim Våge Nilsen - Magnus Wolf Eikrem, Jo Inge Berget, Harmeet Singh - Jonas Svensson, Marcus Pedersen, Thomas Drage.

Kampen skulle vært sendt på TV2 Sport/Sumo, men på grunn av satelittproblemer blir det ingen sending.

Trener Per Joar Hansen gleder seg til årets sesong, som innledes med onsdagens bortekamp mot Slovenia. I troppen har han Vålerenga-spilerne Marcus Pedersen og Harmeet Singh som begge starter ettermiddagens kamp.

- Dette er mulighetens år for oss. Vi har startet kvaliken bra, så vi ønsker å kjempe om en playoff-plass. Det avhenger av at vi slår Aserbajdsan og Island hjemme, før det blir en slags finale mot Belgia borte, sier Hansen til fotball.no.

Dagens kamp er en viktig del av forberedelsene til kvalikk-kampene.

- Vi skal videreføre det vi har jobbet med. Vi har benyttet oss av to forskjellige 4-3-3-formasjoner tidligere. En der vi har et dypt anker og en der vi har en offensiv midtbanespiller bak spissen. Mot Slovenia kommer vi til å teste ut den offensive rollen.

- Det ser jeg veldig fram imot. Slovenia har et veldig bra lag. De leder sin kvalikpulje foran Sverige, og har en god årgang med flere klassespillere. Det blir spennende for oss å måle seg mot dem.

U21-treneren forteller at mange spillere kommer til å prøve seg i onsdagens kamp.

- Vi har lov til å bytte alle spillerne, vi håper at alle skal få spilletid. Det er mange spillere som ønsker å vise frem de kan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere