RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pene tall fra Arendal

Sist oppdatert:
Tross et tørt år for bransjen, økte Agderposten resultatet med over to millioner kroner i 2002.

2002 har vært et tøft år for mange aviser, med sviktende opplag og sviktende annonseinntekter. Men ikke for Arendals Agderposten, tross et blytungt engasjement i etableringen av Kanal 4. Konserntallene for avisen viser at både omsetning og driftsresultatet økte i 2002, sammenlignet med 2001.

Ifølge Finansavisen endte Agderposten konsern opp med en omsetning på 170,4 millioner kroner i 2002, mot 164,9 millioner året før. Driftsresultatet krøp tilsvarende fra 13,4 millioner til 15,8 millioner kroner i fjor. Til slutt endte sørlandsbedriften opp med 17,7 millioner kroner i resultat før skatt i 2002, og 14,9 millioner kroner før skatt i 2001.

- Er det noe vi kan så er det å være fokuserte, sier administerende direktør Nils Kristian Gauslaa til Finansavisen. For på tross av at avisen engasjerer seg tungt i Kanal 4, lager de en avis med god margin.

- Trykkeriet økte i omsetningen, og vi hadde fremgang i annonsemarkedet, både lokalt og på riksplan. I tillegg gjorde alle de tre lokalavisene våre det bedre enn året før, forklarer han.

Agderposten taper imidertid penger på lokal-TV og internett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere