*Nettavisen* Nyheter.

Penga eller drømmen?

Det blir knallharde prioriteringer når deltakerne i denne sesongen av «Deal or No Deal» får tilbud om flere ting enn kofferter.

09.03.08 17:49

Den tredje sesongen av det populære programmet «Deal or No Deal» er tilbake på TV 2. Alle underholdningsprogram med respekt for seg selv har alltid en uventet «twist», «Deal or No Deal» er intet unntak.

Den beste sesongen
- Det blir flere utfordringer, men også lettere å vinne tre millioner kroner, har Sturla Berg-Johansen sagt om tredje sesongen av «Deal Or No deal» som hadde premiere før helgen. I det aller første programmet var det lærerstudenten Kristoffer Aas som holdt både programleder og publikum på tå hev før han tilslutt dro hjem med 401.000 kr.

Ifølge Andreas Hatlevik som er prosjektleder i TV 2 kan vi vente oss mange spennende overraskelser.

- Dette er den beste sesongen så langt, mener Hatlevik, som smiler lurt når han forteller at han er svært fornøyd med premieretallene på drøye 600 000 seere.

- Det er en del nye elementer i programmet og det kommer til å komme flere overraskelser med mer penger på spill enn noen gang, sier han.

Spenning hele veien
Eksempler på disse utfordringer og vanskelige avgjørelser blir vi vitne til allerede mandag. Kveldens deltaker som skal i ilden foran Sturla Berg-Johansen, banken og de 26 vertene heter Kari Harveg.

Kari blir tidlig i programmet stilt overfor et vanskelig valg, les mer om det her.

- Slike morsomme utfordringer gjør at man får opp spenningen allerede i første del av programmet, sier TV 2s Andreas Hatlevik. Han har stor tro på at de nye elementene i «Deal or No Deal» har tatt til et steg videre.

- Disse nye utfordringene sammen med Sturla Berg-Johansen i storform og flotte deltakere fra hele landet gjør dette til den beste sesongen hittil, avslutter Hatlevik.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag