RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pengekrangel kan ha utløst drapet i Arendal

Arendal (NTB): Politiet jobber med å avklare hvorvidt en uenighet om penger er motivet bak drapet på Steinar Gjeruldsen (42) i Arendal.

- Vi har fått opplysninger om at det har vært en konflikt i forkant som kan ha dreid seg om penger. Men dette vet vi ikke sikkert, og jeg kan ikke kommentere nå hva som har vært motivet, sier etterforskningsleder Geir Magne Søfteland ved Agder politidistrikt til VG.

Etter det Agderposten kjenner til, skal den drepte ha forsøkt å låne penger av familie og bekjente få dager før drapet torsdag, uten at han fikk låne noe.

Fire personer, to menn og to kvinner, er blitt siktet i drapet på Gjeruldsen, men bare tre av dem var lørdag kveld blitt avhørt. Politiet vet fortsatt ikke hva slags rolle de fire har hatt i hendelsen og venter til søndag med å avhøre sistemann.

- Den siste siktede ønsker å ha sin forsvarer til stede under avhøret. Han vil derfor ikke bli avhørt før søndag, sier Søfteland til Agderposten.

Det var torsdag denne uken at 42-åringen ble funnet død i sin egen bolig i Arendal. De fire, som ble pågrepet kort tid etter at han ble funnet, er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til forsettlig drap. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere