RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Pengeproblemer i Radioshack-laget

Sist oppdatert:
Lønnen til ryttere og støtteapparat uteblir

RadioShack Leopard-ryttere og støtteapparat har ikke fått utbetalt lønn for mai måned. Det får syklister og støtteapparatet til å frykte det verste. Lageieren skylder på forsinkede utbetalinger fra sponsorene.

- Vanligvis får vi betalt på slutten av hver måned. Nå er det snart midten av juni, og vi har fortsatt ikke fått betalt, sier en kilde innad i laget til cyclingnews.

- Vi har ikke fått noen forklaring på hvorfor. Har de ikke fått pengene fra sponsorene, vil laget overleve ut året, spør vi oss.

Flavio Becca eier Radioshack-laget, han tilbakeviser at det er problemer med lønnsutbetalingene i laget.

- Sponsorene har datoer med fastsatte betalinger, men alle skal ha blitt betalt i begynnelsen av denne uken. Vi har hatt noen dager forsinket betaling før, men de har alltid fått lønnen, sier Becca til cyclingnews.

PS: Tre Radioshack-ryttere måtte i 2012 få hjelp av UCI for å ut lønnsbetalingen fra laget, da lønnen hadde uteblitt i flere måter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere