RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Penger gir mer sex

Sist oppdatert:
I hvert fall for menn.

(SIDE2): Ifølge en undersøkelse gjennomført på BBCs nettsider får både menn og kvinner som tjener godt, større lyst på sex. Men det er ifølge undersøkelsen bare menn som ender opp med å ha mer sex, skriver Times Online.

Hele 30.000 mennesker fra 170 land deltok i undersøkelsen, og det er en tydelig trend at menn som tjener bra, hevder å få mer sex enn menn som tjener mindre. Hos kvinnene derimot var ikke sexlivet påvirket av inntekten.

- Når det kommer til menn med begrensede økonomiske ressurser ser det ikke ut til at kvinner synes de er interessante. Når mennenes lønninger stiger kan de forvente en økt tilgang på sex og flere sexpartnere, sier psykologiprofessor John Manning fra University of Central Lancashire til Times online.

Årsaken til at kvinner med høy inntekt ikke får mer sex mener Manning er at menn ser etter andre kvaliteter enn en solid inntekt. Det kan for eksempel være utseendet, mener psykologiprofessoren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere