RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Penger, skatere og betong

Sist oppdatert:
Store pengepremier, sandstrand og betongskateparker er noe av det denne helgen byr på når Koigen Open på Hamar går av stabelen.

(BiipMag): Høsten er over oss, og sesongens siste store streetskatekonkurranse holdes i helgen på Hamar i Koigen Betongpark. Fjorårets konkurranse var en suksess og sammen med Vox Footwear gjentar Tacky.no suksessen. Hamar har alltid vært en egen institusjon i skate-Norge. Arrangementet holdes samtidig som Hamar Music Festival, som blant annet gjestes av Datarock.

Usedvanlige pengepremier
Sammen med sine samarbeidspartnere Mewe og Pepsi Max Mucho Rabaldo spytter Tacky inn 10.000,- kroner i pengepremier til to særegne konkurranser i helgen. Konkurransene er kjent for å være grensesprengende innenfor norsk skateboarding og utfordrer utøverne til å gjøre tricks og manøvers som enda ikke er gjort. Se opp for spektakulære bilder av skatere som kaster seg ut 13 trinn.

Se opp for bilder og videoklipp fra konkurransen i løpet av helgen!

Les mer her:
http://www.tacky.no/skateboard/article/?id=100715
http://www.tacky.no/skateboard/article/?id=100707

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere