RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Penis-show på storskjerm

Sist oppdatert:
Australske Simon Morley kommer til Norge 31. januar. Her skal han vise frem sin penis til norske kvinner og menn.

(SIDE2): Tidligere har Simon Morley og David Friend vist tissefanten under humorfestivalen i Stavanger. Om kort tid kommer «Puppetry of the Penis» til Latter på Aker Brygge.

- Showet er en hyllest til penisen, det er lærerikt, befriende og først og fremst skinnsykt morsomt. Kort sagt er det to voksne menn som beveger kjønnsorganet til fornøyelse for andre, sier Morley til Side2.

Det hele startet i 1996, da Morley viste 12 av sine beste «penisinstallasjoner» i en kalender. I 1997, etter etterspørsel og oppfordringer, bestemte han seg for å slippe løs talentet og vise det til verden.

Les mer om bakgrunnen til showet her.

Menns tanker
Morley har en enkel forklaring på hvordan de to australierne kom på ideen.

- Jeg tror alle menn kommer opp med noen lignende ideer innimellom. Å komme ut av dusjen og se på seg selv i speilet og tenke: «Hmm, hva ser det ut som?». Men det må nevnes av vi har dratt det litt langt. Det jeg tror vi var smarte med var å vise det til folket og at vi har markedsført det på en veldig anstendig og avsexifisert måte.

Naturlig nysgjerrighet
Morley og Friend har reist verden rundt med showet og vist alle de utrolige tingene man kan gjøre med tissefanten på en scene. Publikum blir fascinert og ler fordi det er en naturlig nysgjerrighet på penisen, mener komikeren.

- Halvparten av oss har penis, den andre halvparten er veldig nysgjerrige på den. I århundrer har vi lært at man ikke skal le av en manns kjønnsorgan, det vil knuse ham.

- Mens den nakne kvinnekroppen er blitt så vanlig i vårt daglige liv, er det mannlige kjønnsorgan fortsatt tabu. Du vil aldri finne en mann mer sårbar enn når han står naken foran deg, med folk som ler av hans slappe kjønnsorgan. Men vi oppfordrer ikke bare til å le, men putter det hele på en kjempestor skjerm så den blir tre etasjer høy.

Tidligere kunne Morley bli flau da han stod på scenen. Men nå, så fort han får den reaksjonen han er ute etter, noe som vil si latter, så synes han bare det føles befriende å stå på scenen.

Nervøs for Oslo
Penisdukketeatret fikk gode kritikker da det ble vist i Stavanger, og duoen opplevde også besøket som positivt, men gruer seg litt til å komme til Oslo.

- Vi elsker Norge. Jeg synes det norske folk er veldig like australierne, og har lik humor. Men merk deg, det var i sommer. Å vise dette showet i Norge på vinteren gjør oss noe nervøse.

- Men jeg ser fram til å opptre i Norge, og takk for at dere viser interesse for våre kjønnsorganer, avslutter Morley.

«Puppetry of the penis» går på Latter fra 31.januar til 10.februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere