RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pensjonistforbundet raser mot Frp

Generalsekretæri Norman i Pensjonistforbundet synes det er avskyelig at FrP bruker pensjonister i et politisk dobbeltspill.
Generalsekretæri Norman i Pensjonistforbundet synes det er avskyelig at FrP bruker pensjonister i et politisk dobbeltspill. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Pensjonistforbundet anklager Fremskrittspartiet for å ha brukt pensjonistene i et politisk spill under trygdeoppgjøret.

– Det er snakk om et trygdeoppgjør for nesten 800.000 alderspensjonister. Da er det usmakelig å bruke dem i et politisk spill, sier generalsekretær Harald Olimb Norman til Aftenposten.

Han reagerer sterkt på et internt notat fra Fremskrittspartiet som Aftenposten skrev om i fredagens avis.

I notatet kommer det ifølge avisa fram at Frps strategi i trygdeoppgjøret var å tilby mer, selv om de visste de ikke ville få det vedtatt, for så å legge skylden på de andre partiene for utfallet av oppgjøret.

I et innlegg på sin egen blogg skriver Norman at det er «avskyelig» å bruke pensjonistene i et politisk dobbeltspill på denne måten.

«Internnotatet som Aftenposten har fått tak i, viser at de vil fremme et forslag de tror og håper blir stemt ned», skriver Norman. «Det er intet mindre enn ynkelig, skammelig, ødeleggende og trist», fortsetter han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere