RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pepret buss i gangsterstil

En Oslobuss ble beskutt med paintballgevær fra en forbipasserende bil. Les politiloggen her.

Her er politiloggen fra hovedstaden onsdag.

Buss beskutt med paintball
MARIDALEN: Kl. 22.23 meldte fører på busslinje 51 at bussen han kjørte hadde blitt beskutt med paintball. Bussen kjørte på Maridalsveien og var ved Maridalen kirke første gang den ble truffet. Sjåføren opplyste at det ble skutt fra en bil. Det er uvisst om buss-selskapet anmelder forholdet. Majorstua politistasjon er informert om saken.

Innbrudd mens huseieren sov
NORDSTRAND: I går natt ble det meldt om et innbrudd i en enebolig på Nordstrand i ca. kl. 02.30. En verandadør var brutt opp og det var stjålet penger, bankkort m.m. Beboeren våknet av at det var uvedkommende inne i huset. En mørk Ford Mondeo med to gjerningspersoner forsvant i høy hastighet fra stedet. Sak er opprettet av politiet

Søppelbrann slukket med snø
SANDAKER: Det ble meldt om en brann i søppeldunk på Sandaker i 03-tiden onsdag morgen. Politipatruljen som oppdaget brannen, slukket denne raskt ved hjelp av snø. Ingen personer var å se i nærheten og ingen kom til skade.

Ung gutt utga seg for en annen
OSLO: Kl. 21.52 onsdag kveld ble politiet varslet om at en ung gutt var tatt for nasking i en matbutikk i Trondheimsveien. Den unge gutten var tilbakeholden med opplysninger om seg selv overfor de ansatte i butikken. Politiet sendte derfor en patrulje til stedet. Gutten valgte da å oppgi et navn til politiet som ikke var hans eget. Dette oppdaget politiet fort etter et par kontrolltelefoner. Gutten som viste seg å være 15 år, ble derfor overlevert til Barnevernsvakten. Slutten på historien ble at politiet kjørte gutten hjem til moren. Moren fikk da all informasjon om hva hennes sønn hadde gjort.

Les flere nyheter hos iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere