*Nettavisen* Nyheter.

Pepret rabiat biltyv

Den rasende biltyven (19) ville på ingen måte være med politiet frivillig. Da dro de fram peppersprayen.

18.06.06 16:59

Politiet forsøkte første gang å stoppe den 19-årige bilføreren i Olav Kyrres gate i Bergen sentrum, men biltyven skulle vise seg å ikke være av typen som gir opp så lett.

Mannen, som har hjemmeadresse i Haugaland politidistrikt, satte klampen i bånn og flyktet det den stjålne bilen kunne bære ham. Etter en vill jakt gjennom sentrumsgatene, klarte politiet å få stoppet ham på Puddefjordsbroen.

Men igjen viste biltyven en bemerkelsesverdig trang til å kjempe videre, for det var overhodet ikke snakk om at han skulle la seg fange frivillig. 19-åringen begynte regelrett å slåss med politiet som ville pågripe ham. Til slutt gikk situasjonen så ut av kontroll at politiet måtte fiske fram peppersprayen og rette en stråle i øyene hans for å overmanne ham.

- Han var litt vanskelig, ja. Vi tror han var påvirket og en blodprøve er tatt. Han sitter i arresten nå, sier operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt.

Dersom jourhavnede politijurist finner grunn til det, vil han bli siktet for forholdene og framstilt for varetektsfengsling en av de nærmeste dagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag