RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per Heimly blir modellmamma

Sist oppdatert:
Skandaleomsuste fotografen Per Heimly lanserte tirsdag modell- og castingbyrået Nordic People.

Tirsdag lanserer trendfotografen Per Heimly og Mikkel Gaup modell og castingbyrået Nordic People på nattklubben Odeon i Oslo.

Per Heimly er en svært anerkjent motefotograf, men han ble for alvor kjent da han solgte bilder av sin gamle svirebror Ari Behn til Se og Hør i forbindelse med prinsessebryllupet. Det var slutten på det vennskapet.

Modellbransjen har de siste årene blitt en svært lukrativ business.

- De tar 1800 kroner av unge håpefulle for at de skal få bilder i en mappe og på en nettside, men de aller fleste vil aldri være bra nok til å få noen seriøse oppdrag, sier en sentral kilde i motemiljøet til side2.no.

Herr Heimly har også et annet prosjekt. Dersom du er i New York og spør i en bladkiosk om de har et norsk magasin, er det Per Heimlys hjertebarn Fjords du får i hendene. Trend- og kulturmagasinet har distribusjon i Storbritannia, USA, Frankrike, Italia, Candada og Australia foruten Skandinavia.

Så gjenstår det å se om noen av Heimlys egne modeller vil nå forsiden av Fjords.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere