Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per Ståle Lønning slutter i TV 2

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Etter 11 år i TV 2 slutter Per Ståle Lønning i kanalen. Nå er TV-veteranen på jobbjakt.

Per Ståle Lønning har vært ansatt i TV 2 siden 1994. Nå slutter han i kanalen.

- Jeg er blitt enig med ledelsen om at det er best at vi skiller lag. Dette skjer i fred og fordragelighet, og jeg er ingen sur og bitter mann som nå forlater TV 2, sier Per Ståle, sier Per Ståle Lønning til TV2.no

Etter suksesser som «Lønning Direkte» har det de siste årene vært roligere rundt veteranen.

- Jeg synes det har gått litt trått de senere årene. Men jeg har hatt mange flotte år i TV 2, og det er mange gode kolleger jeg vil takke for spennende og lærerike år.

Det betyr at Lønning nå må pusse opp CV-en sin.

- Jeg må kanskje søke jobber igjen. Det har jeg ikke gjort siden jeg søkte jobb i Sportsrevyen i 1980. Eller jeg kan kanskje få noen oppdrag i foredragsbransjen. Der har jeg tidligere sagt nei til veldig mye på grunn av det strenge regelverket i TV 2.

Per Ståle Lønning ble hentet til TV 2 i 1994, etter å ha gjort braksuksess på TV Norge sammen med advokat Tor Erling Staff. Debattprogrammet «Lønning og Staff» var på den tiden TV Norges desidert største trekkplaster.

Seerne fulgte med over da TV 2 trakk til seg begge programlederne, og Lønning hadde deretter suksess med sitt eget debattprogram « Lønning Direkte». Siden ledet Lønning programmet «Sentrum », som høsten 2000 ble erstattet av Tabloid, med Pål T. Jørgensen.

Lønning har de siste årene hatt en lavere profil enn tidligere. De siste programmene Lønning ledet, var Nabofeiden i fjor høst.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!