RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gisle G. Stokland (730.no)

Perfekt musikk på Android

Du får mye i pakken du kjøper i butikk, men tre gratis programmer gjør hverdagen enda bedre.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro kommer ikke bare med et fullverdig tastatur og en strålende touchskjerm, men den har også Sony Ericssons innebygde musikkspiller. Skulle du likevel ønske å få enda litt mer ut av din multimediale hverdag, enten du skal høre på Lady Gaga eller Dire Straits, så har vi tipsene for deg.

For selv om den innebygde spilleren du får med telefonen er mer enn bra nok for å høre på musikken rett fram så kan andre, helt gratis programmer, gjøre opplevelsen enda bedre. For å laste ned programmene besøker du Android-markedet du finner på telefonen din.

MortPlayer
Denne spilleren er perfekt for deg som også vil høre på lydbøker. Den har også muligheten til å bokmerke midt inne i sanger hvis du for eksempel skal spille av bare en bit for venner og kjente. Den husker også hvor du var sist du hørte på boken på telefonen og dermed slipper du problemet med å lete deg fram.

Tunewiki
Dette er en litt annerledes musikkavspiller i og med at den bruker sosialisering inne i spilleren. Du får tekster til svært mange sanger, integrasjon med Facebook og muligheten til å sjekke ut topplister. Er du av den nysgjerrige typen kan du også sjekke ut hvem som rundt omkring i verden hører på hvilken musikk.

Mixzing
Denne musikkspilleren har en grei funksjon for deg som liker litt mer informasjon om musikken du hører på ved at den laster ned både albumcover, artistinfo og bilder av artistene du hører på.

Så hvis du for eksempel vil høre Samsays nye låt kan du nå ha flere valg, eller bare klikke under for å høre på den:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere