*Nettavisen* Nyheter.

Perfekte lepper på 1-2-3

Følg disse rådene så får du myke og fyldige lepper.

(SIDE2): Kulden setter sine spor på leppene, og kan blant annet føre til at de eldes raskere. Her er et tretrinnsprogram for å få mykere, fyldigere og mer kyssbare lepper.

Hva er din kyssestil? Ta testen lengre ned i saken.

Trinn 1: Fjern tørrhet
Tørre lepper ser automatisk tynnere og mer rynkete ut. Sørg derfor for å påføre masse fuktighet slik at de holder seg myke. Å få tilbake fuktigheten er nøkkelen til å holde dine lepper myke, jevne og fulle. Husk alltid å bruke lypsyl med solbeskyttelse, året rundt, så unngår du at leppene dine eldes raskere enn de må.

Les:Slik blir du en god kysser

Steg 2: Fjern rynkene
Det er bare å innse det - du vil få rynker rundt munnen. Det er et naturlig resultat av at vi prater, ler, spiser og røyker. Sørg derfor for å ha på solkrem rundt munnen og på leppene. I tillegg kan du bruke en kollagen-«booster» eller gjøre påføringen av et rynkehemmende produkt som en del av din daglige skjønnhetsrutine. Om du føler behov kan du også gå for injeksjonsfyllere som Restylane for å redusere rynkene dine.

Trinn 3: Fake store lepper
Få er født med lepper som Angelina Jolie, men det er lett å jukse. Alt du trenger er en lipliner, leppepensel og en leppestift.
1. Først bruker du liplineren til å tegne en linje akkurat på utsiden av overleppene - men kun på bøyen. Tegn linjen litt over overleppen din.
2. Bruk deretter en pensel til å gjøre midten på underleppen din litt rundere ved å tegne en linje akkurat på utsiden av den tykkeste delen. Du bør aldri legge lipliner langs hele leppekanten fra side til side - det kan fort se falskt ut.
3. Fyll deretter området mellom strekene og leppene med en pensel.
4. Påfør til slutt leppestift.

Det er normalt å få tynnere lepper med alderen da kollagenet brytes ned. Det er kosmetiske inngrep du kan utføre for å gjenopprette fyldigheten, men dette er både dyrt og smertefullt.

Din kyssestil
Ta testen og finn din kyssestil.

35332

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

(Kilde: WebMD)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.