RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Person funnet død i brannruinene

En 46 år gammel mann er ikke gjort rede for etter at en enebolig ved Solligården i Tromsø natt til tirsdag ble totalskadd i brann.
En 46 år gammel mann er ikke gjort rede for etter at en enebolig ved Solligården i Tromsø natt til tirsdag ble totalskadd i brann. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Krimteknikere på plass på branntomta onsdag formiddag.

Krimteknikere er på plass på Solligården i Tromsdalen, der et hus ble totalskadd i brann natt til tirsdag, skriver Nordlys.

I forbindelse med undersøkelsen av branntomta ble det gjort funn av en død person. Personen er ikke identifisert, men det vil bli gjort så snart som mulig, skriver politiet i en pressemelding klokken 12.20.

En mann (46), som var beboer i huset, er savnet etter brannen.

- Mannen som er meldt savnet etter brannen er ikke kommet til rette. På nåværende tidspunkt vites det ikke om den savnede er samme person som er funnet omkommet i branntomten, skriver fungerende stasjonssjef Tor Einar Eilertsen i pressemeldingen.

Ingen andre til stede

Politiets teori var på forhånd at mannen kom til å ligge i huset.

- På bakgrunn av den informasjonen vi har er en av hovedteoriene at savnede befinner seg i branntomta, sier fungerende leder for kriminalvakta i Tromsø, Jarle Johnsen til Nordlys.

Politiet gikk inn i huset ved 10-tiden. Med seg har de blant annet en søkshund fra Kripos.

Den savnede mannen bodde i huset sammen med en kvinne og to barn. I tillegg bodde en leieboer i underetasjen. Ingen andre skal ha vært til stede i huset da det begynte å brenne.

Utenfor huset er det lagt ned blomster.

Jobber utover dagen

Krimteknikerne kommer til å jobbe på stedet utover dagen, opplyser Johnsen.

- Det er litt usikkert hvor lenge de kommer til å bli der. De er der nå og at skal holde kontakten med oss i løpet av dagen, sier Johnsen.

Les flere saker i Nordlys

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere