RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Dyrevernalliansen utlover en dusør på 10.000 kroner for oppklarende tips etter at en druknet hund ble funnet bundet til en sementblokk i Moss søndag.
Dyrevernalliansen utlover en dusør på 10.000 kroner for oppklarende tips etter at en druknet hund ble funnet bundet til en sementblokk i Moss søndag. Foto: Maylén Annie Hanssen

Person har tilstått hundedrapet

Sist oppdatert:
Men etterforskningen er ikke ferdig.

(Moss Avis): Det forteller politiadvokat Morten Lunden til Moss Avis.

- Vi anser nå saken som oppklart. Men det gjenstår fortsatt en del tekniske undersøkelser, sier Lunden, som ikke vil gå nærmere inn på hva som ligger i tilståelsen.

Men det er én person som har tilstått, og politiet vil nå sjekke riktigheten i tilståelsen.

Tekniske undersøkelser, herunder obduksjonen av hunden, vil være med på å avgjøre den videre gangen i saken, og det er uklart hvor lang tid det vil ta før en eventuell siktelse foreligger.

Strafferammen etter dyrevelferdsloven er ett år for normale overtredelser og tre år for grove overtredelser, eventuelt i kombinasjon med bøter.

LES OGSÅ: - Har flere navn på blokka

Saken har fått stor medieoppmerksomhet etter at hunden ble funnet i Vansjø søndag, og det er mange som har gitt til dels sterkt uttrykk for hva de mener om den. Dette har blant annet kommet til uttrykk på en egen facebook-gruppe hvor navngitte personer er blitt hengt ut som gjerningspersoner.

- Vi har registrert betydelig interesse og aktivitet på sosiale medier, men det er til en viss grad begrenset hva vi kan gjøre med det, så lenge det ikke er straffbare handlinger som det blir truet med, sier han.

Han maner imidlertid til forsiktighet i forhold til uttalelser på sosiale medier.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere