RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Person skutt og drept i Fredrikstad

DREPT: Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en person er funnet død på Nabbetorp i Fredrikstad lørdag kveld. Foto: Johnny Larsen / NTB scanpix
DREPT: Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en person er funnet død på Nabbetorp i Fredrikstad lørdag kveld. Foto: Johnny Larsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Politiet jakter gjerningspersoner.

Politiet ber taxisjåfører i Fredrikstad om å holde utkikk etter mannen som de mistenker for å ha skutt og drept en person lørdag kveld.

– Vi har hatt en skyteepisode. Nå har vi fått bekreftet at det er en person som er død, så nå står vi overfor en drapssak, sier innsatsleder Aina Mykland til NRK.

LETER FORTSATT: En mann ble lørdag kveld pågrepet i saken, men skal ifølge Fredriksstad Blad ha blitt sjekket ut igjen. Foto: Scanpix

Østfold politidistrikt meldte om skyteepisoden i Fredrikstad på Twitter like før klokken 21 lørdag kveld. Hendelsen ble meldt inn til politiet klokken 20.15.

Taxisjåfører varslet
Ifølge TV 2 har samtlige taxisjåfører i Fredrikstad fått tekstmelding fra politiet om å se etter en mann av utenlandsk opprinnelse.

«Etterlysning fra politiet: Mann utenlandsk opprinnelse, mørk og hvit stripet t-skjorte, 34-45 år, mørkt normalt kort hår. Sett ved Enggata i Fredrikstad klokken 20.15.», skriver politiet i meldingen til taxisjåførene.

Politiet opplyser at de fant personen livløs da de ankom stedet på Østsiden i Fredrikstad. Klokken 21.40 meldte politiet at personen var erklært død av helsepersonell.

Sjekket ut
Samtidig ble det meldt at en person er innbrakt for kontroll i forbindelse med skytingen. Ifølge Fredriksstad Blad antas det at personen ikke har noe med saken å gjøre, og politiet fortsetter søket etter en eller flere gjerningspersoner.

– Personen som ble pågrepet, er mest sannsynlig sjekket ut av saken. Vi leter fortsatt med hundepatruljer og helikopter etter en eller flere gjerningsmenn, sier Mykland til VG.

Politiet bruker både politihelikopter, hundepatruljer og alle tilgjengelige mannskaper i letingen.

Politiet avkrefter at personen ble skutt i forbindelse med en politiaksjon, som flere medier meldte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere