Gå til sidens hovedinnhold

Person stukket ned i Oslo

Politiet etterlyser tre unge menn etter hendelsen.

Politi og ambulanse er på stedet etter at en person skal ha blitt stukket med en gjenstand. Fornærmede ivaretas av ambulanse, det skriver politiet i Oslo på Twitter.

- Fornærmede er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang. Vi fikk melding om hendelsen klokken 12.50. Fornærmede ble ivaretatt av ambulanse og politi på stedet, sier operasjonsleder i Oslo-politiet Christian Krohn Engeseth til Nettavisen.

Litt før klokken 15 søndag ettermiddag melder politiet på Twitter at det aktive søket etter gjerningspersonene avsluttes, og at saken følges opp i etterforskningssporet. Skadeomfanget er fortsatt uvisst.

Operasjonslederen opplyser at de nå driver med innhenting av vitneopplysninger på stedet, og at de har patruljer i søk etter de mistenkte.

- Ting tyder på at det skal ha vært en relasjon mellom fornærmede og gjerningspersoner, uten at vi har kommet noe nærmere på hva den relasjonen er, sier Krohn Engeseth.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Tre personer skal ha løpt fra stedet, og de beskrives som tre unge menn på rundt 20 år, lyse i huden. Én av personene skal ha hatt på seg en beige jakke.

Personene ble sist observert i Friisgate mot Botanisk hage.

Kommentarer til denne saken