RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ken A. Brox (Finnmark Dagblad)

Personbiler tatt av flom

Sist oppdatert:
Lørdag kveld kom vårløsningen i Kvibyelven i Alta, og tok med seg bilene.

- Minst to biler ble tatt, men vi mistenker at to andre også er tatt av flommen, sier Andreas Haugaasen, operasjonsleder ved Vestfinnmark politidistrikt, til NTB.

Klokken 23.37 fikk politiet i Vestfinnmark melding om flommen i Kvibyelven. Den hadde tatt med seg to biler, en bru, autovern, trær, og deler av veien, skriver Finnmark Dagblad.

Politi, Ambulanse, Brannvesen og Sea King ble kalt ut til stedet umiddelbart. Dykkere gikk ned for å undersøke bilene, og redningshelikopteret søkte i elva. Det ble ikke gjort funn av mennesker.

Vårsmelting skapte også problemer i Beisfjord i i Nordland lørdag. Der ble beboere evakuert etter skred fra toppen av Fagernesfjellet.

- Det har gått et hundre meter bredt jord- og steinskred over to bekkeløp i Beisfjord. Skredet har gått over fylkesvei 751 Beisfjordveien, opplyser Irene R. Skaue i Hovedredningssentralen til Nettavisen klokken 20 lørdag kveld.

Les egen sak: Evakuert etter stort skred

Du kan lese om saken i Finnmark Dagblad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere