Personsøker avslører kjæresteemner

Foto: (ntag.com)

Har du problemer med å finne den rette når du besøker et utested? Fortvil ikke, nå skal ny teknologi hjelpe deg med å finne drømmemannen eller drømmekvinnen.

17.11.03 10:40

Det nye hjelpemiddelet har fått navnet nTag. Dette er en liten brikke som kan hjelpe deg med å skille ut andre single personer som har de samme interessene som deg, skriver New Scientist.

Enkelt å ”bryte isen”
Den nye oppfinnelsen er på størrelse med et visittkort og kan lagre de personalia du ønsker. Når du er på byen og møter andre som også har anskaffet seg en nTag vil de to brikkene utveksle informasjon via infrarødt lys. Dersom brikken din finner en person som matcher dine interesser vil den gi deg et signal om at det er en potensiell partner i nærheten.

nTag er altså et hjelpemiddel for single mennesker som ikke ønsker eller som ikke føler seg komfortabel med å løpe rundt for å finne noen som matcher deres interesser. Den er selvsagt også et finfint hjelpemiddel for å ”bryte isen” mellom deg og potensielle partnere. Det skal mye til for at man ikke finner noe å prate om når begge har fått napp via sin nyinnkjøpte nTag.

Ingeniøren Whitfield Diffie syntes imidlertid at den nye brikken invaderte privatlivet hans. Han hacket seg derfor inn på sin egen brikke og forandret koden. Dette medførte at både hans egen nTag og alle andre som kom i kontakt med den sluttet å virke. For de som føler det på samme måte som Diffie er det kanskje enklere å bare la være å kjøpe brikken.

Du kan lese mer om nTag ved å følge lenken under.

nTag Interactive

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.