RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pessimist har funnet én kjøpskandidat

Sist oppdatert:
iMarkedet skrev i går om Lars Lindgren, som nå starter opp et nytt analysefirma i Norge. Han hadde bare funnet salgskandidater på Oslo Børs. Nå har han funnet én aksje det er verdt å kjøpe
I går skrev vi om det nye analysefirmaet Ritamm, som er under etablering av Lars Lingren, som har bakgrunn fra blant annet Norse Securities og Boston Asset Management ( Anbefaler bare salg på Oslo Børs ).

Lindgren hadde da begynt å sette sammen en anbefalingsliste for Oslo Børs, men hadde bare funnet salgskandidater. Han anbefalte salg av Acta, Consorte, Eltek, Itera og Apptix. I tillegg anbefalte han kjøp av en salgsopsjon på OBX-indeksen, som også innebærer tro på børsfall.

- OBX-indeksen er klart overkjøpt i daglig og ukentlig chart og et videre fall er sannsynlig på kort sikt. Hvor langt vi kan falle er vanskelig å si akkurat nå, men støtte ligger rundt 620-610, skriver Lindgren i dagens oppdatering.

I dag fyller Lingren også opp de siste plassene i porteføljen, og den negative grunnholdningen vises ved at tre nye salgsanbefalinger tas med: EDB Business Partner, Wicom og Telenor.

Det er verdt å merke seg at de aller fleste av Lindgrens salgsanbefalinger er innen IT-sektoren, som han er skeptisk til.

Men nå har Lindgren også funnet plass til én enslig kjøpsanbefalng på sin liste: Gullselskapet International Gold Exploration (IGE).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere