Gå til sidens hovedinnhold

Peter N. Myhre, Fremskrittspartiet

1. Er født i Oslo i 1954, og har bodd i Oslo hele livet. Ble politisk interessert i 1968 uten å bli "sekstiåtter". Fikk en løpeseddel i postkassen sommeren 1971, og har vært politisk aktiv siden det.

2. Det er mange. Jeg vil arbeide for en bedre eldreomsorg, og for at oslotrafikken både blir mer effektiv og mer miljøvennlig. Som ledetråd i mitt politiske arbeid er respekten for enkeltmenneskene og sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep.

3. Jeg kan ikke nevne alt, men her er noe av det viktigste: Etablere flere parker og grøntanlegg, rehabilitere skoler og institusjoner for eldre, gjennomføre miljø- og effektiviseringstiltak på Groruddalens hovedveier, innføre innvandringsstopp. Oslo og særlig Groruddalen trenger en "innvandringspause" for å tilrettelegge bedre, integrere og dempe motsetninger. Pusse opp, forbedre, fornye, effektivisere alle typer kommunale tilbud, tiltak og anlegg. Dessuten vil byrådet legge frem en helhetlig plan med tiltak i Groruddalen allerede nå i høst.

4. Rehabilitert avløpsnettet slik at vannkvaliteten i Alna er blitt bedre; etablert park på Hølaløkka ved Grorud; bygget Trasophallen og en rekke kunstgressbaner for å gi groruddalsungdommen bedre muligheter for idrett; rehabilitert og utvidet institusjoner for eldre, f. eks. Solvang Sykehjem; tillatt utvidelse og rehabilitering av bydelssentere, f. eks. Tveita, Furuset og Romsås senter; tatt med Alna bydel som første bydel i Groruddalen i "Stopp tagging"-aksjonen; bestilt nye T-banevogner for å forbedre det kollektive transporttilbudet; igangsatt "asfaltplanen" f.o.m. 2005 for å reparere hullete og humpete veier; satt igang bygging av miljøtunnel for ring 3 på strekningen Ulven-Sinsen.

5. Er å treffe på FrP-stand på Tveita senter lørdagene 3. og 10. september. Flere aktiviteter vil bli fastsatt.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn