RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Peter Warren frykter ikke lengre

Sist oppdatert:
Forvalter Peter Warren mener oljeprisen og utenlandske børser vil påvirke Oslo Børs i sommer. Les hva han mener om markedet nå
- Vi så for oss en korreksjon tidligere i år på mellom syv og 15 prosent og vi fikk ni prisent i april/mai. Det tok noe av presset ut av markedet, og det er mindre farlig nå. Jeg er ikke redd for utviklingen i aksjemarkedet, sier Peter Warren, investeringsdirektør i WarrenWicklund.

Han sier til Finansavisen at det var paradoksalt at Oslo Børs gikk ned samtidig som at analytikerne sa markedet skulle stige 40 prosent til.

- Oslo Børs er verken billig eller dyr, men vi ser en noe avmatting nå. Jeg tror ikke en eventuell korreksjon blir like kraftig som i april. Markedet kan bli litt voldsomt av og til, og når investor blir edru i et øyeblikk så får vi korreksjoner, sier Warren til Finansavisen.

En av grunnene til at han ikke forventer store fall er at investorene nå er mer negative.

- Meningsmålinger viser at investorene er mer negative enn på lenge i sin oppfatning. Det er flere meglerhus som har nedjustert sine anslag, spesielt gjelder dette for det amerikanske markedet. Så lenge markedet er for så vidt edruelig er det lite fare for plutselig og kraftige fall, sier forvalteren til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere