RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Petrobras øker investeringene

Sist oppdatert:
Det brasilianske statsoljeselskapet Petrobras kommer til øke investeringene med 38 prosent i år, en del av økning er prosjekter forskjøvet fra 2004
Ifølge BN Americas vil Petrobras i år bruke 11,6 milliarder dollar på investeringer i år, en økning på 38 prosent fra 2004.

En del av den kraftige økning forklares i lokale brasilianske medier med forsinkelser i prosjekter som skule ha startet opp i fjor.

En talsmann sier til BN Americas vil ikke gi detaljer for investeringene, men sier at planene følger den strategiske planen for perioden 2004 til 2010 som ble annonsert i fjor. Pakken omfatter investeringer på 54 milliarder dollar i perioden.

Det er ventet at de årlige investeringene i snitt vil ligge på 7,7 milliarder dollar hvorav 86 prosent skal investeres i Brasil. Omkring 60 prosent er øremerket for investeringer i leting og produksjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere