RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PetroJack klar for børs etter emisjon

Sist oppdatert:
Det bergensbaserte riggselskapet PetroJack er klar for børsnotering midten av denne uken etter å ha hentet inn over 80 millioner kroner i en emisjon. Les mer
Riggselskapet Petrojack hentet inn 81 millioner kroner i en emisjon som ble avsluttet fredag, og kunne melde om sterk interesse.

Adm. direktør Lars Moldestad sier til iMarkedet.no at interessen har vært stor for emisjonen. 9 millioner aksjer ble emittert ut til kurs 9 kroner, og dette er i øvre enden av hva som ble indikert.

- Det ble stor overtegning og det var stor interesse som det har vært for disse jack.up selskapene, sier Moldestad til iMarkedet.no.

Han forteller til iMarkedet.no at planen nå er å gjennomføre en børsnotering allerede i slutten av denne uken.

- Det har vært en fin miks av investorer. Det har vært viktig for oss å få med retail-markedet, men utlendingene har vært interessert og hatt stor fokus på dette markedet, sier Moldestad som forteller at prosjektet nå er 'fullfinansiert og vel så det'.

Les mer om PetroJack:
Gerdt Larsen vil notere nytt selskap

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere