RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Petrolia refinansierer igjen

Sist oppdatert:
Riggselskapet Petrolia Drilling vil nå gjennomføre en ny refinansiering i forbindelse at selskapet skal oppgradere boreriggen SS PEtrolia for kontrakter
Ifølge en innkalling til obligasjonseiermøte i obligasjonslånet PDR01, så opplyses det at Petrolia Drilling allerede har fulltegnet et nytt lån med en ramme på 230 millioner kroner.

Lånet er et såkalt nullkuponglån, og er priset på 77,97 prosent av pålydende og har en løpetid på 2 år. Det er Pareto Securites som har satt sammen et konsortium som har garantert fulltegning.

Lånet er imidlertid betinget innløsning selskapet eksisterende obligasjonslån, og eierne i dette lånet tilbys nå å tegne i den nye fasiliteten. Det eksisterende lånet har enr amme på 100 millioner kroner og vil bli tilbudt innløst på kurs 94 prosent

Midlene fra refinansieringen er blant annet planlagt brukt til en oppgradering av boreriggen SS Petrolia for 8 millioner dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere