RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Photocure har signert samarbeidsavtale

Sist oppdatert:
Farmasiselskapet PhotoCure har signert en samarbeidsavtale med tyske Karl Storz GmbH & CO
Samarbeidsavtalen gjelder utvikling og kommersialisering av PhotoCures fotosensibiliserende produkt, Hexvix, og Karl
Storz` D-light-system. De to produktene skal testes sammen for bruk ved påvisning av blærekreft og målet er å oppnå markedsføringstillatelse for produktene i USA.

Karl Storz er et verdensomspennende selskap og ledende innen produksjon av avanserte endoskoper, instrumenter og utstyr for bruk ved minimal-invasiv kirurgi, inkludert urologi.


Selskapet har i løpet av de siste 50 årene lansert en rekke nye produkter verden over. D-light-systemet er allerede godkjent i Europa og gjennom samarbeidet med PhotoCure, satser selskapet på å få markedsføringstillatelse i USA, på grunnlag av data fra kliniske studier som de to selskapene utfører sammen, heter det i en melding.

Sybill Storz, administrerende direktør i Karl Storz, sier i
en kommentar: Dette samarbeidet er viktig for Karl Storz, både med hensyn til forpliktelsene vi har overfor våre kunder og med hensyn til at vi hele tiden ønsker å utvikle ny teknologi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere