RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PhotoCure-konkurrent med oppkjøp

Sist oppdatert:
PhotoCures argeste konkurrent i markedet for fotodynamisk hudbehandling, amerikanske Dusa, kjøper nå opp selskapet Sirius Laboratories for å øke satsning på hudlidelser
Dusa melder at de i dag har signert en avtale fusjonsavtale hvor de overtar alle aksjene i Sirius med oppgjør i aksjer og kontanter. Avtalen priser Sirius til 30 millioner dollar.

Sirius er et privateid selskap som er spesialisert innen dermatologi, og da primært mot behandlingsformer for hudlidelsene acne vulgaris og acne rosacea.

Det er ventet at transaksjonen gjennomføres i løpet av første kvartal.

- Vi er veldig fornøyd med å kunne annonsere signeringen av denne avtalen, som vi mener er en utmerket synergi mellom våre produkter og selskaper, sier konsernsjef Geoffrey Shulman i Dusa i en kommentar.

Shulman mener oppkjøpet er et stort skritt fremover i selskapets plan om å bli en ledende leverandør av legemidler innen dermatologi.

Dusa er norske PhotoCures argeste konkurrent i markedet for fotodynamisk behandling av forstadier til hudkreft. Begge selskaper har også sett mulighetene for bruk av de respektive selskapenes legemidler, Levulan og Metvix innen behandling av acne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere