Gå til sidens hovedinnhold

Pia i stjernenes favorittkjole

Pia Haraldsen har en ting til felles med Hollywoods stjerner - de åletrange kjolene til Hervé Léger.

(SIDE2): Under årets Spellemann-fest stilte Pia Haraldsen i kveldens trangeste kjole - signert ikoniske Hervé Léger.

Pia sa til Side2 at hun følte seg komfortabel i den trange kjolen, noe hun er definitivt ikke alene om.

Nesten samtlige av Hollywoods største stjerner har brukt kjolen ved en eller flere anledninger. R&B-stjerne Rihanna har kjolene i blått, lilla og hvitt. Victoria Beckham har blant ennet en stripete i lilla og grått, en i sort og en i hvitt. Hayden Panettiere har en i sort og hvitt, Beyoncè har en i glitrende sort og hele gjengen i Pussy Cat Dolls har hver sin.

Les også:Mira glitret i dyrisk kjole

Se stor bildespesial nederst i saken!

Feminine kurver
Bandasjekjolen har for alvor gjort comeback fra 1980-tallet. Hervé Léger er designeren som har de kurvefremmede kjolene som sin signatur. Kjolene er ikke for reddharer og man må tåle at alt synes...

Designeren har kallenavnet «kongen av striper» og har striper i en eller annet form på alle sine kjoler - alle er også håndsydde i silke med lycra, ull, spandex. Om kjolene er korte eller lange, så er de svært lett gjenkjennelig.

Léger har jobbet for designere som Karl Lagerfelt, og har kreert kolleksjoner for Lanvin og Diane von Furstenberg. Da supermodell Iman giftet seg med David Bowie, var det Léger som designet hennes brudekjole.

Supertrangt
Léger ble sparket fra sitt eget motehus da BCBG Max Azria kjøpte han opp på slutten av 1990-tallet og lot Jerome Dreyfuss overta jobben som sjefsdesigner. Det er fremdeles han som i dag designer under navnet Hervé Léger. Léger selv åpnet sin egen boutique i Paris og designet sine sexy kjoler derfra.

Denne helgen ble høst- og vinterkolleksjon for 2008/2009 vist under moteuken i New York og åletrangt sto selvsagt på menyen.

Les mer om designeren her.

Se bilder fra kolleksjonen nederst i saken.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg