RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pia Tjeltas Elektra utsatt

Sist oppdatert:
Forestillingen Elektra utsettes på grunn av sykdom i skuespillerstaben.

(SIDE2): Informasjonssjef Erik Årsland ved Oslo Nye Centralteatret vil ikke si noe om hvem som er syk, men påpeker at det hele er udramatisk.

- Flere i produksjonen har vært syke, det er ikke snakk om noe alvorlig, men influensa-lignende ting. Det er helt udramatisk, sier han til Side2.

Forestillingen er lagt opp slik at alle skuespillerne skal være til stede på scenen hele tiden, det er en av grunnene til at premieren nå er utsatt fra fredag 7. mars til tirsdag 11. mars, forklarer Årsland.

- I en vanlig produksjon kan man forandre litt selv om ikke alle er til stede, men i dette tilfelle må alle være med hele tide, da blir det vanskelig med normal progresjon når noen er syke.

I forestillingen spiller blant andre Pia Tjelta, Lisa Tønne, Trine Wenberg Svensen og Ayaz Hussain.

Om Elektra
Sofokles skrev sin berømte tragedie Elektra i år 409 f.Kr. I dagens Oslo, nesten 2500 år senere, er historien fremdeles relevant. Det finnes unge Oslo-jenter som får livet sitt diktert av foresatte. Opposisjon møtes ikke med argumenter, men med vold. Brutale æresbegreper og blodhevn er den harde virkeligheten for enkelte. Petter Rosenlund forteller i sin nyskrivning av Sofokles en dramatisk og medrivende historie om denne virkeligheten, heter det i en pressemelding fra Oslo Nye Centralteatret.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere