Pikenes prins

Det er ikke få kvinner som blir mo i knærne av sjarmerende prins William, og mange mener hans valg av kone vil være avgjørende for det britiske monarkiets fremtid.

Til nå har prinsen imidlertid i stor grad fått ha kjærlighetslivet sitt i fred for offentligheten. Det blir det nok snart slutt på, og i lørdagens britiske dokumentar på TV 2, får vi en liten forsmak.

Skandaler

Det britiske monarkiet har i mange år gått rett fra den ene skandalen og inn i den neste. Britene setter derfor nå all sin lit til at unge og lovende prins William vil redde monarkiets rykte og fremtid. Enkelte mener dette avhenger av at han velger riktig ektemake, noe hans forfedre ikke kan sies å ha lykkes like godt med.

Fra Spice Girls til Britney Spears; det er ikke få unge kvinnelige kjendiser som blir mo i knærne ved tanken på britenes prins William. At 22-åringen har draget på damene er noe alle vet, og det er flere unge kvinner som i dette dokumentarprogrammet forteller om hvordan han har trollbundet dem med sin sjarm.

Skjermet

Til nå har William stort sett fått ha et skjermet kjærlighetsliv. Den ellers så nådeløse britiske pressen har skånet ham for de mest avslørende oppslagene så lenge han har studert ved St Andrew`s University.

Når han er uteksaminert derfra, vil pipen få en ganske annen lyd. Noe av dette får vi en forsmak på i lørdagens dokumentar på TV 2.

På TV 2 lørdag 28. august 2004 kl. 21.25.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag