NEW YORK (Nettavisen): Pinlige bilder av Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani er nå blitt publisert av flere medier.

Bildene viser Rudy Giuliani som ligger på en seng mens han har hånda nedi buksen. foran ham står en kvinne, som skal være skuespilleren Maria Bakalova, melder The Guardian.

Les også: Skandale etter Trump-intervju

Les også: Trump henger ut reporter i ny video

Opptaket og bildene er hentet fra innspillingen av filmen «Borat Subsequent Moviefilm», som er en kommende mockumentary og komediefilm skrevet av og med den kjente komikeren Sacha Baron Cohen.

Se traileren til filmen her:

Ifølge The Guardian blir Giuliani først intervjuet av det som Trumps personlige advokat tror er Borat's datter «Tutar», som utgir seg for å være en konservativ nyhetsreporter.

Borats datter spilles av Maria Bakalova (24) fra i Burgas i Bulgaria.

Etter at hun fjerner mikrofonen, kan man på opptaket angivelig se at Giuliani legger seg tilbake på en seng, mens han putter hånden sin ned i buksene. Kort tid etterpå blir Giuliani avbrutt av Cohens Borat-karakterer som kommer inn og roper.

- Hun er 15. Hun er for gammel for deg.

I filmen sendes figuren Borat, som spilles av Sacha Baron Cohen, til USA av den kasakhiske regjeringen for å presentere bestikkelse til en alliert av Donald Trump for å komme tettere på administrasjonen.

Guliani har tidligere uttalt seg om hendelsen, som fant sted i juli i år, med New York Post. Der fortalte Donald Trumps personlige advokat at han tilkalte politiet etter hendelsen.

- Denne fyren kommer løpende inn, iført en gal, det jeg vil si var et rosa transgenderantrekk, uttalte Giuliani den gang til New York Post.

- Det var en rosa bikini, med blonder, under en gjennomsiktig mesh-topp, den så absurd ut. Han hadde skjegg, bare ben, og var ikke det jeg ville kalt forstyrrende attraktivt, uttalte Giuliani.

Giuliani fikk tilgang til Hunter Bidens PC

Rudy Giuliani får også mye oppmerksomhet for tiden i forbindelse med et angivelig møte som Hunter Biden hadde fikset mellom sin far Joe Biden og en ansatt i det ukrainske gasselskapet Burisma.

Les: Trump ber justisministeren starte etterforskning av Biden og sønnen

Epostene som danner grunnlaget for saken, lå på en PC som advokat Rudy Giuliani fikk tilgang til, noe som igjen førte til oppslag om epostenes innhold i den Murdoch-eide avisen New York Post.

Saken førte denne uken til at 50 tidligere etterretningstopper rykket ut for å si at det hele minner om en russisk etterretningsoperasjon, skriver NTB.

Ikke navngitte kilder sa i forrige uke at FBI nå etterforsker om epostene med vilje er lekket til Giuliani av Russland for å skade Bidens kandidatur.

Les også: Hunter Biden - mirakelet som kan redde Trump?

Les: FBI etterforsker om Russland står bak angivelige eposter fra Bidens sønn